кадри: bTV, БулфотоРедактор: Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е свързано

...
кадри: bTV, БулфотоРедактор: Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е свързано
Коментари Харесай

Кошлуков е свързано лице по закона „Магнитски“, заяви министър Минеков

кадри: bTV, Булфото

Редактор: 

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков е обвързвано лице по закона „ Магнитски “, това сподели на конференция служебният министър на културата Велислав Минеков. Той направи изказването в отговор на обвиняванията на Кошлуков, че Минеков е упражнил напън и е заплашвал публицисти. Министърът съобщи, че ще изиска следствие на ДАНС на активността на шефа на Българска национална телевизия, което би трябвало да покаже дали и той би трябвало да понесе рестрикции.

Като образец за свързаността на Кошлуков беше показано присъединяване му в сдружението „ Ноу фрейм медия “ и ТВ7.

Минеков напомни също, че сегашният шеф на националната телевизия е бил в управлението „ Алфа “ - партийната телевизия на „ Атака “. Служебният министър разяснява, че в други страни за сходна партийна обязаност е неприемлива за общоприет шеф на социална медия, само че очевидно не и в България. Той зададе и въпроса за какво работата в „ Алфа “ е изчезнало от професионалната биография на Емил Кошлуков, оповестена на уеб страницата на Българска национална телевизия.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР